Set-4 Inequalities For SBI PO and SBI Clerk 2019 | Must Go Through These Questions

Dear Aspirants,
We are providing the most important Inequalities for SBI PO 2019, SBI Clerk 2019 and all other competitive bank and insurance exams. These questions have very high chances to be asked in SBI PO 2019, SBI Clerk 2019.
Get the Best Test Series for SBI PO 2019 at the most affordable price (Based on Real Exam Pattern) – Click Here
Download the Best GK Gaming App for Current Affairs and GK (Bank+SSC)– Click here (App No 1)  (App No 2)

Directions:(1-5) In these questions, a relationship between different elements is shown in the statements. The statements are followed by two conclusions. Give answer 
1.

2.

3.

4.

5.

Directions:(6-10) In the following questions, Now in each of the following questions, assuming the given statements to be true, find which of the conclusions given below them is/are definitely true.
Give answer
6.

7.

8.

9.

10.

 

 

Check your Answers below:

 

 

  • Directions:(1-5) In these questions, a relationship between different elements is shown in the statements. The statements are followed by two conclusions. Give answer 
    1. Question
    Ans:1
  • 2. Question
    Ans:4
  • 3. Question
    Ans:3
  • 4. Question
    Ans:2
  • 5. Question
    Ans:5
  • Directions:(6-10) In the following questions, Now in each of the following questions, assuming the given statements to be true, find which of the conclusions given below them is/are definitely true.
    Give answer
    6. Question
    Ans:2
  • 7. Question
    In the following questions, Now in each of the following questions, assuming the given statements to be true, find which of the conclusions given below them is/are definitely true.
    Give answer
    Ans:1
  • 8. Question

    Ans:5
  • 9. Question

    Ans:1
  • 10. Question

     Ans:5