Set-6 Simplification/Approximation For SBI PO and SBI Clerk 2019 | Must Go Through These Questions

Dear Aspirants,
We are providing the most important Simplification/Approximation Questions for SBI PO 2019, SBI Clerk 2019 and all other competitive bank and insurance exams. These questions have very high chances to be asked in SBI PO 2019, SBI Clerk 2019.
Get the Best Test Series for SBI PO 2019 at the most affordable price (Based on Real Exam Pattern) – Click Here
Download the Best GK Gaming App for Current Affairs and GK (Bank+SSC)РClick here (App No 1)  (App No 2)

Directions:(1-10) Find the exact value of question marks (?) in following questions?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

 

 

Check your Answers below:

 

Directions:(1-10) Find the exact value of question marks (?) in following questions?

 

  • 1. Question

    Ans:3
  • 2. Question

    Ans:2
  • 3. Question

    Ans:3
  • 4. Question

    Ans:2
  • 5. Question

    Ans:1
  • 6. Question

    Ans:1
  • 7. Question

    Ans:2
  • 8. Question

    Ans:5
  • 9. Question

    Ans:3
  • 10. Question

    Ans:2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.