Set-7 Inequalities For SBI PO and SBI Clerk 2019 | Must Go Through These Questions

Dear Aspirants,
We are providing the most important Inequalities for SBI PO 2019, SBI Clerk 2019 and all other competitive bank and insurance exams. These questions have very high chances to be asked in SBI PO 2019, SBI Clerk 2019.
Get the Best Test Series for SBI PO 2019 at the most affordable price (Based on Real Exam Pattern) – Click Here
Download the Best GK Gaming App for Current Affairs and GK (Bank+SSC)– Click here (App No 1)  (App No 2)

Directions:(1-5)  In the following questions, the symbols  are used with the following meaning as illustrated below:

Now in each of the following questions assuming the given statements to be true, find which of the two conclusions I and II given below them is/are definitely true.
Give answer

1.

2.

3.

4.

5.

Directions:(6-10) In the following questions, the symbols  are used with the following meaning as illustrated below:

Now in each of the following questions assuming the given statements to be true, find which of the two conclusions I and II given below them is/are definitely true.

6.


Give answer

7.

8.

9.

10.

 

 

Check your Answers below:

 

 

  • Directions:(1-5) In the following questions, the symbols  are used with the following meaning as illustrated below:

    Now in each of the following questions assuming the given statements to be true, find which of the two conclusions I and II given below them is/are definitely true.
    Give answer

    1. Question

    Ans:4
  • 2. Question

    In the following questions, the symbols  are used with the following meaning as illustrated below:

    Now in each of the following questions assuming the given statements to be true, find which of the two conclusions I and II given below them is/are definitely true.
    Give answer

    Ans:3
  • 3. Question

    In the following questions, the symbols  are used with the following meaning as illustrated below:

    Now in each of the following questions assuming the given statements to be true, find which of the two conclusions I and II given below them is/are definitely true.
    Give answer

    Ans:4
  • 4. Question

    In the following questions, the symbols  are used with the following meaning as illustrated below:

    Now in each of the following questions assuming the given statements to be true, find which of the two conclusions I and II given below them is/are definitely true.
    Give answer

    Ans:2
  • 5. Question

    In the following questions, the symbols  are used with the following meaning as illustrated below:

    Now in each of the following questions assuming the given statements to be true, find which of the two conclusions I and II given below them is/are definitely true.
    Give answer

    Ans:1

    Directions:(6-10) In the following questions, the symbols  are used with the following meaning as illustrated below:

    Now in each of the following questions assuming the given statements to be true, find which of the two conclusions I and II given below them is/are definitely true.

    6. Question


    Give answer

    Ans:5
  • 7. Question

    In the following questions, the symbols are used with the following meaning as illustrated below:

    Now in each of the following questions assuming the given statements to be true, find which of the three conclusions I, II and III given below them is/are definitely true and give your answer accordingly.

    Ans:2
  • 8. Question

    In the following questions, the symbols are used with the following meaning as illustrated below:

    Now in each of the following questions assuming the given statements to be true, find which of the three conclusions I, II and III given below them is/are definitely true and give your answer accordingly.

    Ans:5
  • 9. Question

    In the following questions, the symbols are used with the following meaning as illustrated below:

    Now in each of the following questions assuming the given statements to be true, find which of the three conclusions I, II and III given below them is/are definitely true and give your answer accordingly.

    Ans:3
  • 10. Question

    In the following questions, the symbols are used with the following meaning as illustrated below:

    Now in each of the following questions assuming the given statements to be true, find which of the three conclusions I, II and III given below them is/are definitely true and give your answer accordingly.

    Ans:2